Palvelumme kuluttajille

 

Teemme kuluttaja-asiakkaillemme esim. hedelmäpuiden leikkauksia, ruukkuistutuksia ja pihakatselmuksia. Toistaiseksi meillä ei ole piharakennuspalvelua.

Veloitus  50 €/h, sis. alv 24 %.

Vähimmäisveloitus asiakkaan kohteeseen tullessamme on yksi tunti. Ensimmäisen tunnin jälkeen laskutus on alkavalta 15 minuutilta. Tähän sisältyy myös matkat lähialueellamme (n. 10 km myymälästämme). Kauemmaksi matkatessamme veloitetaan myös matkakulut. Pyrimme yhdistelemään kulkemisiamme, jotta tätä kustannusta saataisiin asiakkaalle järkeväksi. Ota yhteyttä, niin selvitetään tarkempi hinta, jos pihasi sijaitsee kaukana meistä. Laskutuslisä on 2,50/lasku. Maksaa voi myös korttimaksuna.

Vähimmäisveloitus myymälässämme tehdystä työstä on 15 minuuttia.

Palvelumme yrityksille

 

Teemme yrityksille esim. kausikukkaistutuksia, viherkasvisuunnittelua, -istutuksia ja viherkasvien hoitoa asiakkaan kohteessa. Kauttamme on mahdollista hankkia myös isokokoisia kasveja suurten tilojen sisustukseen. Ota yhteyttä sähköpostitse, niin tuumataan yhdessä kasviasiat mallilleen!

Veloitus suunnittelusta, istutustyöstä tms. 50 €/h, sis. alv 24 %.

Vähimmäisveloitus asiakkaan kohteeseen tullessamme on yksi tunti. Ensimmäisen tunnin jälkeen laskutus on alkavalta 15 minuutilta. Tähän sisältyy myös matkat lähialueellamme (n. 10 km myymälästämme). Kauemmaksi matkatessamme veloitetaan myös matkakulut. Pyrimme yhdistelemään kulkemisiamme, jotta tätä kustannusta saataisiin asiakkaalle järkeväksi. Laskutuslisä on 2,50/lasku sis. alv 24 %.