Pihasuunnittelu

 

Saamme paljon kyselyitä ja toiveita pihasuunnitelmista. Valitettavasti tällä hetkellä yrityksellämme ei ole mahdollisuutta tehdä suunnitelmia, mutta yhteistyökumppaneiltamme kannattaa kysyä niistä lisää. Ota kuitenkin huomioon, että liikkeellä kannattaa olla hyvin ajoissa. Kesälle 2024 suunnitelmia voi olla jo hankala saada. Vuodenkierto menee yleensä siten, että kesällä varataan tulevalle vuodelle suunnitelma-ajat, talvella tehdään suunnitelmat ja kesällä yritykset toteuttavat ne (mikäli on kyseessä yritys, joka tarjoaa myös piharakennusta).

ROVES-DESIGN

KIANNI OY

ERIKOISTYÖ MÄKI

SASIRA

ELLENIN PIHAT JA PUUTARHAT

 

Oletko Seinäjoella tai lähialueella toimiva pihasuunnittelua tarjoava yritys? Laita meille viestiä, niin lisäämme nettisivusi listalle.

Kasvuunlähtötakuu

Pihasuunnitelman teko itse

 

Jos haluat suunnitella unelmiesi puutarhan itse, olemme tehneet sitä ajatellen verkkokurssin, joka on ostettavissa verkkokaupastamme. Kurssi on erittäin laaja ja auttaa valitsemaan oikeat materiaalit ja kasvit oikeisiin paikkoihin, jotta sinulla olisi enemmän aikaa perheellesi ja harrastuksillesi. Toki puutarhan laitto voi myös olla harrastus, mutta eikö totta, että siellä on mielekkäämpää tehdä kivoja asioita kuin korjata huonoja valintoja.

Verkkokaupasta löydät myös ilmaisen maistiaisen suunnittelun aloittamiseen. Klikkaa tästä ja lue lisää!